fredag den 25. juni 2010

ACDC

 
Vi bliver ved med at blive udfordret i vores hverdagsliv.......-og set i bagspejlet ville det have været en kæmpe hjælp hvis nogen, havde kunne gennemskue at, det var derfor Magnus havde så svært ved nogle helt specifikke ting. Det har helt sikkert været en fordel - og ulempe at jeg har været alene med ham, stor fordel, fordi han faktisk har fået den støtte og kærlighed som han havde brug for og lært nogle færdigheder som andre måske ikke får lært. Ulempe, dels fordi han nogen steder boner ind på psykologtest, som særlig intelligent (18-20år) og derfor har kunne kompenserer for sine huller, dels fordi han så ikke er blevet "opdaget" før nu!
-og det kan vi jo så ikke bruge til noget, andet end at være klogere i dag.

Men KÆRE VERDEN, Magnus er som han hele tiden har været, vi har alle altid vist at Magnus er en "Emil fra Lønneberg", en Steen i "Steen og Stoffer"  :) og han er stadig den samme, men nu kan alle vi vide og sætte os ind i de rette forventninger og møde ham, som han har brug for at blive mødt.

Vi er så glade for at have vendt "systemet" ryggen og gået til speciallæge istedetfor at vente en milliard år mere...og nej, det er synd at sige at skolesystemet har været en hjæp, at lægen har, at PPR har, at basisteam har, at familierådgivningen har og at kommunen har....så det.
Så, HVIS I LYTTER DERUDE, andre, som sidder i samme frustrerende situation, hvor folk indimellem spørger om der ikke er et eller andet med dit barn...og I gang på gang har bedt om hjælp offentlige steder, for at fået ham tjekket og fået resultatet: at det er der ikke, eller det er der måske...tænkt at i var en utrolig dårlig forælder, siden man vil have sit barn tjekket igen selvom man har fået nej....
Så grib i egen barn :) og betal en speciallæge. Det er hjerteskærende at tænke på Magnus mislykkede skolegang og nederlag som kunne have været støttet for år tilbage. Han kan sagtens gå på en almindelig skole, netop fordi han er så skrap og dygtig, men ikke uden den rette forståelse og støtte....
Så...videre i livet, fuck det, we like ACDC og Magnus

1 kommentar:

Mille sagde ...

...Dejligt for Magnus! Endelig styr på det...Frisk start og fantastisk fremtid for ham...snitten!
VI ELSKER HAM; LIGE SOM HAN ER...FANTASTISKE MAGNUS!!!!!